tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kakkupaperipusero

Löysin kivan idean (en kyllä yhtään muista että mistä), missä kakkupaperia oli käytetty sabluunana ja kangasmaalilla oli maalattu paitaan kuva. Pitihän sitä kokeilla :)


Tuputtelin sydämen muotoisen kakkupaperin kuvan ensiksi kankaalle ja kun kuva oli kuivunut, kiinnitin sen silittämällä ja sitten leikkasin paidan osat kankaalta. Kaava on Ottobre-lehdestä 3/2012. Trikookangas on ostettu Marimekon tehtaanmyymälästä ja kangasväri Tiimarista.




Samalla kaavalla ompelin myös toisen paidan. Kankaana Eurokankaan ihana pallotrikoo.


Malli oli tänään yllättävän yhteistyökykyinen, taisi tykätä uusista puseroistaan niin paljon. Mutta niin tykkään minäkin :) Tosi hyvä puseron kaava, näitä täytyy tehdä lisää!



4 kommenttia:

  1. Joo. Noistahan tuli tosi hienoja!! Sydän näyttää ihan kun siinä ois se kakkupaperi vieläkin. Miten sie sait sen noin punaiseksi? Pitää kyllä kokeilla tuota. Tosi kiva idea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kangasväri on valkoista ja kangas punanen. Vai mitä tarkotat punasella :D

      Poista
  2. Mahtava idea! Tätä täytyy jossain vaiheessa kokeilla! Kiitos vinkistä. Ja voi miten herttainen malli suloisissa paidoissaan.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka! Ja kiva kun kävit vastavierailulla blogissani :) Bongasin tuon idean jostain blogista ja kokeilin ekaksi sitä kaupasta ostettuun paitaan painamalla perus pyöreän kakkupaperin kuvan. Siitäkin tuli tosi kivannäköinen :)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! :)